Силвена Роу е една от най-известните готвачки у нас

Тя бе част от престижното жури на кулинарното шоу Мастършеф, а после подхвана собствено шоу в медиите.

Динамичната дама снове между Дубай и България, тъй като в богатото арабско емирство има ресторанти.54-годишната българка бе обявена в Дубай и за една от най-влиятелните жени.

Именно заради сноването между двете държави и прекомерните й ангажименти, Силвена Роу имала болки в ставите.

Затова топ готвачката решила да се довери на старо и изпитано средство, което в миналото широко използвали вашите баби.И то било лечение с вендузи.

Вендузолечението е познато още от древния Египет, защитавала се Силвена срещу нападките, че използва илачи, ползвали нейните баби.

С този метод освен болните си стави, готвачката борила огромното си напрежение, както и болките в главата, получила в резултта на динамиката в ежедневието си.

Въпреки че наскоро стана баба за втори път, Силвена Роу не престава да се грижи за себе си. Тя разкри тайната си как се поддържа млада.Освен с първокачествена храна, тя поддържа кожата си свежа и еластична с интервенции.

Слага си ботокс в челото и малко хиулорон в устните. Силвена Роу пази далеч от прожекторите личния си живот. Но според клюките кулинарката се е развела с английския си съпруг Малкълм, от когото има двама големи синове.