Люси Дяковска даде първото си открито интервю в България след раздялата с Камелия!

"Наказах предателите", заяви категорично талантливата певица Люси Дяковска, която даде първото си открито интервю след като напусна от месеци България и се премести да живее в Германия.

Под "наказание" Люси Дяковска призна, че разбира факта, че е наказала лъжливата си бивша любима Камелия с тотално игнориране и че вече не чувства абсолютно нищо към нея - нито носталгия, нито омраза, нито гняв. Нещо повече - Люси Дяковска е решила да стане майка и гарантира, че това ще се осъществи много по-скоро, отколкото самата Камелия ще се осмели да го постигне. Защото за тази цел трябва да имаш характер, силно желание и воля, уточни певицата.

[caption id="attachment_335944" align="alignright" width="300"]Люси Дяковска Люси Дяковска предупреди индиректно Ивана какво я чака с Камелия[/caption]

Тя призна, че има едно семейство в Германия, което само й предложило помощта си да стане родител чрез сурогатна майка. Знаем, че у нас това не е позволено законово, а още преди няколко години на Люси й бе отказано да осинови дете, както силно копнееше, припомня Kliuki.bg.

"Когато бях с Камелия, отдадох всичко и най-вече себе си. Заради тази жена поставих любовта на преден план преди музиката, но осъзнах, че съм сбъркала. Още не съм готова да повторя тази жертва за някой друг, но знам, че искам дете и ще бъда наистина страхотна майка", категорична е чаровната Люси Дяковска.

Тя не отрече, че дълго време е била силно наранена от предателството на Камелия и не само заради изневярата, а заради подлостта и намерението на блондинката да присвои апартамента в София, купен с парите на самата Люси.

"Когато един човек не е верен и не е коректен спрямо партньора си, то той ще постъпи така и със следващия си партньор. Не искам да давам прогнози или да плаша Ивана, но само времето ще покаже дали съм била права", заяви Люси Дяковска, на която Камелия изневери с дъщерята на голямата Йорданка Христова - Ивана.

Скоро Камелия и Ивана заминават на импровизиран меден месец в Италия, който обаче е платен изцяло с парите на Йорданка Христова. Случайност или целенасочен ход от страна на Камелия е това, тепърва ще стане ясно.