От малката и сладка Крисия няма и следа

След като навърши пълнолетие, Крисия, едновремешното дете чудо, се превърна в нахална и млада. Буквално, а феновете не могат да я познаят!

Те все се надяваха, че откритието на Слави Трифонов в едно от неговите рубрики в предишното му шоу, няма да залитне по модата.

Всички искаха невинната Крисия с ангелския глас да не се превърне в пластмасово чучело или поредната кифла, а да заложи трайно на музиката. Да, ама не.

Сякаш прокоба тегне над младите таланти, които наистина са даровити. Подобна трансформация претърпя  и поп фолк дивата Мария преди време. От сладкогласно девойче заралийката се превърна в комерсиална жена, която сменя съпрузите и се цели в парите им, като загърби музиката.

Дали същата съдба няма да последва и Крисия, кръстят се върлите й последователи.

В последно време Крисия упорито иска да избяга от имиджа на скромно и кадърно момиче, а залага на скандално поведение. В социалните мрежи, където родената в Разград певица  е особено активна, тя демонстрира поведение на секси кукла. С фатален поглед, кръшни движения, муцки тип кокоши дупе,прилепнали дрехи и дълбоки деколтета. Мнозина са убедени, че вече е залитнала и по пластичните корекции. Защото устните й са по-пухкави, което предполага доволно количество хиулорон в тях.

„Аман от кифли!Надявахме се Крисия да не стане поредната силиконова бомба, а да наблегне на нови музикални проекти, но не би“, скочиха в мрежата заклетите й фенове.