Псевдопевицата Мария, която стана известна повече с отварянето на бира, отколкото с песните си, е сред утайката на България в морално отношение. Тя гледа само себе си и как да прецака мъжете, за да си угоди.

Всичките й бивши се оплакват, че само им взима парите, а дори не иска да прави секс с тях. Пускала им един път месечно, а им обирала всички финанси, за да си купи „парцали“ и какво ли не още за себе си.

Освен всичко друго не я бивало и в плътските наслади, които предоставя с уста. Не можела да ги прави като хората. Често пъти дори убивала всякаква тръпка у мъжа.

Нормално е обаче това да се случи на един мъж, когато види изхабен пигмей пред себе си. Къси крака, огромни джуки и изкуствени цици не са най-привлекателната гледка на света. плачевна.

Все пак обаче по-потентните нямат против да бъдат с нея, но тя не им позволява. Гледала само да им заграби колкото се може повече пари, а когато поискали да им се отблагодари с нещо, се правела, че й е лошо или е в цикъл.

Очевидно Мария е толкова изхабена от плътски изпълнения, че вече не иска да ги практикува и гледа да избяга от тях. Все пак това е жената, която изневери на Християн Гущеров по време на брака им, когато я облада бившият й Бирмата в Солун. Това накара Християн да й нареже всички дрехи и да я изхвърли от живота си като мръсно куче.

Източник: Crimesbg.com