Благой Георгиев се оказа доста нагъл и всичките му действия не отговарят на думите му, че е набожен и праведен християнин! Вече е ясно, че Благо не си е взел поука от историята с фолк дивата Лияна!

Наглостта на Благой Георгиев се оказа доста голяма или направо огромна. Футболистът, който някога радваше България с чудесните си изяви в националния отбор, днес се е превърнал в чисто и просто един лъжец. Въпреки че бе изловен в нощен клуб на "Студентски град", където се радваше на компанията на Биляна Евгениева, Благо продължава да отрича пред Христина, че е бил с плеймейтката, научи Kliuki.bg. През последните седмици той бе хванат многократно в крачка и всички видяха какво причинява на жена си, но съвестта на футболното крило не се задейства по никакъв начин. Нещо повече. Георгиев даже нападна открито медиите, тъй като са разпространявали информация за забежките му, което е влошило отношенията му с Христина.

[caption id="attachment_319695" align="alignright" width="300"]Благой Георгиев се оказа изключително нагъл Благой Георгиев се оказа изключително нагъл[/caption]

По думите му, които излязоха в "Блясък", той не познавал жените, с които го забърквали всеки ден. Има обаче подробност, която говори друго. Христо Сираков развали годежа си именно заради това, което Благой Георгиев направи с Биляна Евгениева. Трудно е да се повярва, че и бизнесменът просто се е "вързал" на медиите. Истината прозира и тя не е в полза на Благой Георгиев, колкото и да му се иска друго.

В момента Христина е силно наранена и отричането на очевидното е огромна обида към нея. И преди Благо залиташе по други, но поне си признаваше, както бе случаят с певицата Лияна. Сега обаче, след като от няколко години демонстрира християнската си вяра под път и над път, явно смята, че няма право на грешки в очите на хората. Само че грешки отново има, за жалост на футболиста. Този път той премина границата и бракът му изглежда в грандиозна опасност.