Да "изяде" всичко, до което се докопа, а защо не и цялата телевизия да превземе?! Шеф Манчев показа наглост, каквато рядко се среща, след като не само той се уреди с две предавания - "Черешката на тортата" и "Кошмари в кухнята", ами и пробута на работа в "На кафе" и доведената си щерка.

Става дума за дъщерята на неговата изгора Ива Бека, която вече е цанена за репортерка на Гала. Младата блондинка наперено се изявява на екран, в което нямаше да има нищо лошо, ако бе станало с кастинг и по честен път. Но да я набуташ с връзки и да прецакаш поне десетина души, чакащи за работа и на които парите са им наистина необходими, е просташко и цинично.

Наглост: Шеф Манчев уреди доведената си щерка в "На кафе", колеги на Гала го попиляха! (СНИМКИ)

Това шушукали и то далеч не на нисък глас колеги на Гала, които вече откровено ревнали срещу нахалството и лакомията на Иван Манчев. И направо предложили ако иска и новинарската емисия да вземе - там можело да нареди жена си Ива Бека.

"Този е ламя. Триглава ламя, която поглъща всичко, което зърне или поне се напъва да го погълне. Бива наглост, бива нахалство, не се наяде тоя мазник! Обаче и Гала и тя - хили му се и хайде, веднага се подмаза и му взе доведеното чедо. Аз на тебе, ти на мене, после ще й даде един безплатен обяд в ресторанта си. Потрес", недоволстват хора от телевизията.

Тепърва ще видим колко ще се задържи парашутистката в предаването и дали ще се понрави на зрителите.