Юксел Кадриев е сред най-известните журналисти у нас. Той е и сред най-добре платените такива. Етническият турчин прибира от Би Ти Ви цели 24 000 лв. на месец, за да чете новините в ефир.

Затова е много изненадващо, че Кадриев обитава апартамент, за който плаща само 80 лв. месечен наем. Това е така заради общинския характер на жилището.

Незнайно как, Юксел се е изкарал социално слаб пред държавата, макар всички да знаят кой е и какво работи. Един от вариантите да го е направил е чрез прекратяване на трудовия си договор в БТВ и минаване съм сивия сектор, за да се е изкарал безработен.

Освен това журналистът е самотен баща, което също дава точки за общинско жилище. Той живее там с дъщеря си Изабела и с майка си.

Все пак е върховна наглост да имаш такава заплата и да търсиш начини да се възползваш от държавата, заемайки мястото на някого, който наистина има нужда от покрив върху главата си.

Новинарят обаче е безкомпромисен, що се отнася до пари. Преди време той осъди Венета Райкова за 30 000 лв. заради един от броевете на предаването „Горещо“. Не съди Нова телевизия или продуцентите, защото тях трудно ще ги победи, а осъди най-лесната мишена, за да й вземе 30 бона.

Източник: Уикенд