Ивайло Цветков - Нойзи, който беше хванат да шофира пиян като прасе, дори не се прости с автомобила си. Видиш ли, съдът реши, че не било конституционно да лиши твореца от неговата собственост за такова "леко провинение". Да, да - леко. Да караш насмукан като говедо и да застрашаваш своя и чуждия живот, се води леко престъпление.

Затова Нойзито получи условна присъда от 10 месеца и 3 години изпитателен срок като още днес ще си кара пак количката, надяваме се да не е посръбнал подобаващо преди това...

Цветков прояви и голяма наглост като на миналото заседание на съда не се яви изобщо, а преди днешното направи на маймуни съдебна охрана, които дойдоха до дома му да го изведат принудително. Нойзи е дал адреса си, който е различен от този на Мария Игнатова, но когато униформените отишли, него го нямало.

Звънили му по телефона, не вдигал. Чак на поредното набиране се обадил и казал, че е в провинцията, но ще се постарае да пристигне за делото. Е, пристигна. Този път пристигна и се отърва с 500 лева за предишното си неявяване.

Поне стана ясно обаче, че с Мария Игнатова са дотук и че отдавна вече не живеят под общия си покрив.

Източник: Crimesbg.com