Яна Маринова е потресена

Наглеци нападнаха Яна Маринова. Актрисата, която остана на второ място в адреналиновото шоу „И аз го мога” пропищя от нагли кибер разбойници. Мистериозните нахалници са й спретнали не един и два, а цели четири фалшиви профила във Фейсбук. Каскадьорката изпаднала в ужас, когато нейни приятели започнали да й се обаждат с шокиращи въпроси.

Те я питали защо й трябва еди каква си голяма сума пари, има ли нужда да се лекува в чужбина, как е здравословното състояние на най-близките й. Защото в един от профилите й се отправял апел за спешна материална помощ, пише Слава. От друг, също „неин” профил пък се сипели нецензурни думи и вулгарни приказки, каквито героинята на „Стъклен дом” отрича някога да е използвала през живота си.

[caption id="attachment_341747" align="alignright" width="300"]Яна Маринова не може да се отърве от фантоми Яна Маринова не може да се отърве от фантоми[/caption]

Яна Маринова се чуди как да се спаси от ментетата в социалната мрежа. Въпреки впечатляващата си биография, участвала е в много серийни български филми, театрални постановки и чужди кинопродукции. Въпреки че е била многократно водеща на различни издания и каскадьор в редица филми, брюнетката става особено популярна от последното си участие в „И аз го мога”.

А фалшивите й профили се нароиха именно след него. И оттогава името на героинята от „Фамилията” нашумя, а повечето зрители заявиха, че победата трябваше да бъде нейна, разбра и Kluiki.bg.

Световната шампионка по гимнастика Симона Пейчева беше наистина ненадмината и уникална при изпълнението на трудните номера в „И аз го мога”. Но Яна категорично показа повече сила, издръжливост и направи неща, които изобщо не се връзват с професията й на актриса. И сега, като „бонус” тя не знае как да се спаси от тези фантоми, които заливат социалната мрежа с измислените й профили. Яна Маринова вече е сигнализирала за кибер престъпленията съответните органи, но до момента положението не се е променило. Остават и неизвестни недоброжелателите, които продължават да кепазят името на актрисата.