Силиконовото недоразумение Катрин Йорданова, която се прочу с това, че кара надрусана по магистралата с 260 километра в час, изрева. Миската, която се оказа, че няма нито една титла, а само се е явявала на конкурсите с големи мераци, започна да плаче и да се жалва, че не може да си плати гаранцията.

Знаем, че съдът й постанови гаранция от 5 бона, които, иначе наглото моме, призна, че няма откъде да вземе. Безработна била, пари нямала... Горката. А до вчера разправяше, че пътува по света, отсядайки в 5-звездни хотели...

Катрин живее в Германия през по-голямата част от времето, а тук пуска снимки, парадира с луксозен живот - уж и се прави на супер звезда. Оказа се, че родителите, които имат транспортна фирма, й плащали за всичките й глезотии, а тя не е видяла и ден работа през живота си.

"Ама откъде да намеря тази сума?! Аз нямам нито пари, нито някакво имущество на мое име и реално няма как да ми се иска такава висока гаранция, моля ви се", реве момата.

Която и за миг не се замисли, че рискува да отнеме не един, а няколко невинни живота по пътя. От вчера Йорданова е най-одумваното лице в мрежата като потребителите до един са категорични - затвор за нея и това, което е извършила.

"Или да я пратят да работи някъде в лагер, че да види тая кон яде ли боб", бесни са в нета.

Източник: Crimesbg.com