Венцислава Тафкова съвсем изнагля

Мис България 2020 възмути не само защитниците на природата, но вбеси и куп родни звезди.Причината, че не спира да се фука с палтата си от лисици, както и от кожи на други животни.

Вместо да се смири и да признае постъпката си, тя скочи на екоактивистите и на родните ВИП-ове, които я заклеймиха заради срамната постъпка.

„Ами мога да си го позволя, нося палта от лисици!Не ми пука за „шушляците“!Не ми дреме изобщо за злобните коментари!“, нафукано изригна силиконката.

След като скандалът се разрази с пълна сила, миската моментално прие позиция на жертва. В мрежата Тафкова веднага се ожали, че след като се закичила с титлата, върху нея хулите заваляли. И моментално се изфраска, че била за пример на младите, понеже не пиела, не пушела и не се дрогирала.

„Направо светица, тя се изкара като една майка Тереза!А луксозните й почивки, които й осигуряват дъртаци на годините на дядо й? Такъв ли пример дава на младите хора“, не й простиха в мрежата.

Не само екоактивистите, но и родните звезди реагираха остро на  безсрамието й. Възмутени от поведението я заклеймиха в нета Азис, Диляна Попова и Радина Кърджилова.

„До вчера бяха облечени в палта от кожи на диви животни,бършеха краката си в естествени кожи, днес се правят на „екоактивисти!Аз поне не се крия зад маската на лицемерието!“, озъби им се миската.