Дори най-горещите фенове на Диона се отвратиха от нея

Скандалът ескалира, но на Десислава Тошкова, както е по паспорт името на Диона, изобщо не я дреме.

След като я хванаха да шофира надрусана и я вкараха за малко в ареста, Диона не се стресна, а веднага хукна по участия.

Кръвната проба обаче показа, че певицата е взимала не само кокаин, но и е пушила марихуана. Според топ юристи облаците се сгъстяват над главата на певицата и прокуратурата скоро ще повдигне обвинение. А Диона може и да не отърве решетките, както стана с шеф Андре Токев, който бе хванат да шофира доволно почерпен.

Но докато топ кулинарят сведе глава, извини се за деянието си и си понесе наказанието безропотно, чалгарката на направи нито едно от тези неща.

А най-нагло се появи на участие с червена грипа и лъскава червена рокля. В социалните мрежи пък попита феновете си как да се казва най-новата й песен, която излизала до дни.

И заваляха предложения, като „кокаинова принцеса“, „пияна зад волана“, „прахчето бяло“.

„Колко проста трябва да си, за да не се извиниш, ами да се правиш на шматка, все едно нищо не се е случило“,“Дъно! Вместо да си посипе главата с пепел, Диона изнагля, че чак заглавие за песента си ще ни пита!“,“ Харесвах я, но вече не. Трябва да си понесе последствията, защото такива хора убиват децата ни“, са само част от негативните коментари, които я засипаха в нета.

Източник: Блиц, Crimesbg.com