Успя. Младият и все още никому неизвестен актьор Петър Дочев показа амбиция и хъс, и зае мястото на Сашо Кадиев в "Преди обед". От утре ще имаме възможността да го гледаме да си партнира с Деси Стоянова, покрай която ще трупа опит и слава. Би Ти Ви е сигурен трамплин към успеха за Дочев, който едва ли щеше да постигне нещо особено само като актьор.

Това, че той е от типа хора, готови на всичко за онова, което искат, говори и личният му живот. Както вече се разбра, той е във връзка с колежката си Ирмена Чичикова, която е с 8 години по-голяма от него. Не това е скандалното за отношенията им обаче, а фактът, че Петърчо цели две години преследвал и ухажвал Ирмена, само и само да я раздели от мъжа й.

Нагъл: Новият водещ на "Преди обед" Петър Дочев преследвал 2 години Ирмена Чичикова, за да я раздели с мъжа й! (СНИМКИ)

Да, Чичикова не беше омъжена, но от години живееше на семейни начала с водещия на БНТ Стефан Щерев, който в момента ще се бори за рейтинг с Дочев. Петър си паднал по Ирмена и започнал набезите и атаките, без да му дреме, че разваля семейство.

Той се изправил едва ли не на челна стойка, само тя да му обърне внимание и в крайна сметка си получил "трофея". Докато Щерев останал самотен, тъжен и с разбито сърце, защото истински обичал и още обича Чичикова. Това си пролича и в "Черешката на тортата", където двамата се срещнаха, а Щерев сподели, че мястото й е при него, а не там, където е сега.

"Стефан се е зарекъл, че ще я чака, колкото се налага, а и ние сме убедени, че Петър никога няма да й даде това, което Чефо й дава - безусловна любов и подкрепа", коментират близки до тях източници.