Николаос Цитиридис може да остана без работа в телевизията, но пък не е останал без коравосърдечната си душа. Това стана ясно след краха на шоуто му.

По време на последния епизод един от гостите Юлиан Вергов каза на водещия, че задължително последната му заплата от Би Ти Ви трябва да отиде за благотворителност. Нико го погледна с шокиран и доста обвинителен поглед, издаващ несъгласие.

Очевидци разкриват, че след шоуто Николаос е бил бесен на Юлиан, защото го е поставил в доста неловка ситуация. Той не искал да дава и стотинка за благотворителност, защото вече на практика е безработен и трябва да къта всеки цент.

Полугъркът по принцип бил изключително стиснат. Цепел стотинката на две дори в първите години на шоуто, когато се радваше на висок рейтинг, по-дълъг епизод и съответно повече пари.

Според слуховете Нико не бил никакъв кавалер, що се отнася до финансовата част от връзката. Карал актрисата Боряна Братоева, с която живее на семейни начала, да си делят сметката по заведенията, както и когато пазарували.

Все пак Цитиридис не остава без никакви доходи след Нова година. Той все още обикаля страната като комик от т. нар. Stand by Commedy, но парите там са дребни трохи в сравнение с това, което получаваше в БТВ.

Източник: Crimesbg.com