34-годишната Лена Бориславова отдавна се показва като скромна, тиха, възпитана... И нормално при все, че се пънеше с опити за голямата политика. Преди години обаче, в буйната си младост, Ленчето изобщо не си е седяла кротко, а се е вихрила по диви купони.

"Надрусан" поглед, потни мишници и похот: Скандални СНИМКИ на младата Лена Бориславова взривиха нета!

Снимки от един такъв взривиха нета и показаха Бориславова в доста разкрепостена светлина. Ще кажем обаче, че днес тя изглежда далеч по-добре от младото си Аз - поне откъм прическа и усмивка. На тези снимки Лена е с брикети, които са й оправили зъбките, но не последните са проблема.

"Надрусан" поглед, потни мишници и похот: Скандални СНИМКИ на младата Лена Бориславова взривиха нета! - Снимка 2

Потребители се шокираха от погледа, който е отперила Лена - като на тотално пиян или друсан човек. На друга снимка се вихри в танци, от които ясно й се виждат потните мишници. Петната по роклята не са особено секси, но човещинка е, а явно е и топло.

"Надрусан" поглед, потни мишници и похот: Скандални СНИМКИ на младата Лена Бориславова взривиха нета! - Снимка 3

В онези дни Лена още не е гадже с настоящия си годеник Миро Иванов и явно е във връзка с друго момче, с което показно се прегръщат и натискат. Абе, фурия и половина, макар и не особено изкусителна - това е Бориславова в онези времена.

"Надрусан" поглед, потни мишници и похот: Скандални СНИМКИ на младата Лена Бориславова взривиха нета! - Снимка 4

Сега вече се очаква да си седне на Д-то, особено като роди. А и двамата с половинката й ще се венчаят скоро след раждането.

"Надрусан" поглед, потни мишници и похот: Скандални СНИМКИ на младата Лена Бориславова взривиха нета! - Снимка 5