Надежда Вишева мрази да я наричат "зарязаната ергенка", въпреки че си е точно така. И тя, и Магдалена Томова бяха зарязани като барани яйца от инфантилния Алек Младенов на финала на "Ергенът". Помним, че той ги отсвири пред цяла България чрез видео запис, което бе колкото унизително за тях двете, толкова по-срамно за самия него.

Днес, месеци по-късно, Надежда се е посветила на бизнеса си с грима и на работата върху себе си. Тя почти не излиза от фитнеса, където се е заела ударно да вае форми, защото още е в търсене на мъж.

Колкото и гадно да звучи, при Нани е по-трудно да намери подходящия човек, защото той трябва да приеме не само нея, но и сина й. Маги Томова е свободна и отдавна вече си е открила половинката, за която дори се похвали, че й е подарил луксозен джип.

Убедени сме, че Надежда е видяла фукнята на врагинята си от формата Маги и моментално се зае да се вкарва в топ форма, за да получи същото. Вишева показа как вдига щанги с дупе в залата, но по-скоро се фръцка и лигави, отколкото наистина да се труди върху мускулатурата си.

Знаем, че Надя е фенка на пластичните операции като буквално си е сменила цялото лице, а има и силиконови импланти в пазвата. Кой знае, може пък и на нея да й се отвори парашутът с някой тузар.

Източник: Crimesbg.com