Правилото, че идилията в любовните отношения трае долу-горе три месеца, май ще се потвърди за енти път. Глория и Добри са заедно почти двойно повече и ето, че вече се чува гръм в рая.

Както знаем, Добромир Добрев е много по-млад от певицата, а от самото начало го обвиниха и в "селяндурска" визия и поведение. Да, той е висок и определено добре сложен, но дотам - откровено не може да парадира със стил и класа, докато Гло винаги се е мъчила да се прави на "кралица".

Началото на края ли виждаме: Глория съска на Добри с ледена физиономия! (ето защо - СНИМКИ)

Именно по тази тема се оказа и "скандалът" им на публично място с поне дузина свидетели. Глория се появила на събитие бляскава, както винаги, с официална вечерна рокля, нагласена и барната. Примата се срещнала напрано там с Добри, който й се довлякъл като... ами сами виждате като какво.

"Как можа?! Толкова ли беше трудно да си сложиш един костюм или поне една нормална риза?! А и дънки... на пазар ли отиваме?! Смяташ ли, че си подхождаме като визия?!", сопнала му се Глория с тих глас и леден поглед, но думите й са чути от достатъчно хора.

Разбира се, видяла камерите пред себе си, тя моментално се ухилила и се престорила, че всичко е по масло и мед. "Тези неща обаче не се играят. Явно Гло е свикнала да му заповядва и да го кори, най-малкото, защото е по-възрастна. Но така мъж не се задържа, колкото и да си богата или известна", коментират източниците.