Той беше женен дълги години за Марина, от която има две, вече големи, деца. Разведе се с нея, заради неприлично младата Цветомила, която тъкмо му роди бебе и... той я заряза. Е, остави й къща, де - и това е нещо. Третата, появила се в живота му обаче, му "разказа играта", макар да не е младо агнешко, а негова наборка.

Ива Бека - дамата на живота на шеф Манчев, който така се побърка от любов, че вдига втора сватба. Явно не му е достатъчно съвместното съжителство с Бека, а иска да си я "узакони" и да я направи "гарантирано своя".

Наборка, ама лачена: Шеф Манчев заряза младата Цветомила с бебе на ръце, но се жени за Ива Бека! (СНИМКИ)

Както знаем, двамата се запознават покрай децата си, учещи в едно и също училище. Иван Манчев моментално "пуска лиги" по стилната и добре изглеждаща Ива Бека, а тя, разбира се, го познава от екрана.

Наборка, ама лачена: Шеф Манчев заряза младата Цветомила с бебе на ръце, но се жени за Ива Бека! (СНИМКИ) - Снимка 2

Любовта им се развихря с бясна скорост и не след дълго двамата вече живеят заедно. Децата им нямат нищо против, а и без друго родителите им са вече разведени.

"Само едно не можем да проумеем - как тоя Иванушка имаше сърце да остави съвсем млада родилка и бебе. Дума не продумва за това дете, нито за нея, все едно не съществуват. Дори и пари да им е оставил, къщи и прочие, поведението му е непростимо, особено към детето. Че хората дори на снимка не са го виждали, името му не е казвал. Срамота", коментират в нета.