Страхът, че може да изплаши хората с естествения си външен вид, кара Златка Димитрова да става всяка сутрин в 5 ч. Тя излиза със сина си около 7 ч., за да го закара на училище, но й трябват 2 часа да се приготви за излизането.

По всичко личи, че тези 2 часа тя ги прекарва почти изцяло в гримиране. Черната Златка не си позволява да се покаже без грим, особено след като навърши 35 г. и започна скоростно да се състарява.

Според мнозина обаче гримът е единственото средство, чрез което Злати успява да прилича на жена, след като си деформира тялото във фитнеса. През последните години тя натрупа много мускулна маса, която я кара да изглежда все по-мъжествена.

С тези мускули, целия този грим по лицето и татуировките по места от тялото, присъщи за мъжете, Златка Димитрова е заприличала на транссексуална жена. Няма и помен от плеймейтката, която беше преди 15 години.

В момента Злати живее със сина си в Бургас. Тя се завърна в родния си град, след като всички мъже я натириха. Няма намерение да се връща в столицата, щом е записала детето на училище в морския град.

При Черната Златка обаче нищо не е сигурно. Може утре да й хрумне да се върне в София. Това зависи от това дали ще се хване още някой богаташ на въдицата й.

Източник: Crimesbg.com