Това, че никой не е перфектен, е ясно на всеки средно интелигентен човек от време оно... Знаят го и останалите, но някои са затрупани с толкова комплекси, че се мъчат да се изкарат съвършени в очите на другите. Какво по-лесно от това в наши дни, когато сме отдавна вече в ерата на фотошопа и всички останали бюти технологии...

Е, разликата между тях и реалността обаче е голяма и затова не е добре да прекаляваме с първите, все някой и някога ще ни види и на живо. Това се случи с Джулиана Гани по време на "Капките" снощи, когато тя изпълняваше парчето на Лейди Гага и беше барната в типичните за звездата оскъдни дрешки.

В мига, в който Джулката се обърна и камерите уловиха гърба й и задните й части, много от зрителките се ококориха. Джулиана показа "завиден" целулит по Д-то си и задната част на бедрата.

Макар да имаше мрежест чорапогащник, портокаловата кожа на Гани прозираше яко и даде да се разбере, че тялото й изобщо не е в приказната форма, която тя му дава много усърдно всеки път - с помощта на фотошопа и изглаждането, разбира се.

А и след като се раздели с фитнес инструктора Илиян Найденов, Джулката явно се е измързелила и поотпуснала.

Източник: Crimesbg.com