Е, това ако не е гръм, ако не е цунами, какво да е... Уникум е най-малкото, което можем да кажем за силиконката Джулиана Гани, чиито живот явно се свежда до това да се любува на себе си, да иска другите да се любуват на нея и да предизвиква медийни сензации... Че то иначе живот ли ще е, какво й остава да прави като и един работен ден няма?!

Настоящата сензация на Ганито обаче наистина е уау - тя е окончателно разделена и с бащата на второто си дете - Теодор Гецов, когото дори си позволи да обиди. Да, това не е поредната клюка, а разкритие, направено лично от Ганито и придружено със снимка на... новия й приятел. Нали не мислите, че тя ще "спи" и ще седи на сухо?!

Джулката показа новичкия, с когото е на почивка и се плацика в джакузито, а с тях е и големият й син Давид от Илиян Найденов. "Мъж, който е под 1,80 см. не може да ми бъде друго, освен приятел - казала го е Адриана Лима и е напълно права", подигра се Гани с Гецов, за когото отлично знаем, че е доста по-нисък от споменатия ръст.

Джулиана Гани добави също, че трябва да очакваме "сезон 2" за живота й, с което казва, че тепърва ще вади кирливите ризи на полицая. Всичко се случи толкова бързо, че потребителите хлъцнаха, но това е Джулката - при нея са възможни милион и една простотии за единица време.

Източник: Crimesbg.com