Само месец след раждането на първото им общо дете - Станислав-младши, известният спортист Стъки каза, че иска още деца!

Както пишат и от "Всеки ден", наскоро Юлияна Дончева, която е на 49 години, роди втори син. Тя има 19-годишен голям син - Йоан-Дако, а сега дари с наследник и по-младия си съпруг Станислав Недков - Стъки. Новороденото момченце е кръстено на баща си, но в интервю наскоро двойката разказва, че са щастливи да бъдат родители, а Стъки се пошегува, че след като има такава хубава съпруга, ще е прекрасно да остави и една дъщеричка. Освен това Дончева сподели, че се чувства прекрасно и почти си е възстановила теглото от преди бременността си, майчинството я радва много.

[caption id="attachment_324827" align="aligncenter" width="300"]Стъки иска още едно бебе Стъки иска още едно бебе[/caption]

След този своеобразен подвиг да роди на близо 50 години, Юлияна Дончева даде пример на мнозина жени с репродуктивни проблеми или дами в напреднала възраст, които копнеят за деца, защото преди да роди второ дете, с години Юлияна Дончева е правела опити за забременяване ин витро. Накрая почти се отказала, но после научила добрата новина, че ще става майка, припомня Kliuki.bg.

Надежда винаги има, дано има повече други двойки като тази на Стъки и Дончева, които са сбъднали най-голямата мечта - да бъдат родители.