Май няма да я бъде и тази връзка на Башар Рахал

Райна Караянева сложи рога на Башар Рахал и вече стана майка от ортопеда , с когото му кръшкаше. Новата на актьора с ливански корени е Любомира Башева, позната като д-р Чилингирова от „Откраднат живот“. Тя има участие в още знакови ленти, а двамата с Башар се загаджили покрай общата им работа в постановката „Отблизо“.

28-годишната Любомира обаче натискала 50-годишния Башар за бебе, но той се дърпал като ужилен. Актьорът бил категоричен,че не иска да сменя повече памперси, нито да не спи нощем, за да бави бебе.

Той има две пораснали щерки от първия си брак, които живеят в Америка с майка си.След развода си с продуцентката Калина Башар го удари на живот и макар с днешна дата да е предан на Любомира, изобщо не му минавала мисълта за повече наследници.

„Въпреки че са много сладка двойка, разликата във възрастта си казва своето. Любомира е млада, иска да има деца, но Башар му е добре така.

Не иска да има повече ангажименти, свързани с деца, но това не се харесва на новото му гадже. Вероятността да се разделят заради това  е голяма. Още повече че тя не спира да го натиска, а той реагира като човек, притиснат на тясно“, коментират в арт гилдията.

Източник: Crimesbg.com