Ирен Кривошиева не съжалява изобщо Стефан Данаилов, който изгуби съпругата си

Бившата на Ламбо не храни никакви по-специални чувства към него. Това стана ясно след изявлението й по ТВ7, в което Ирен Кривошиева обяви, че няма да присъства на погребението на Мария - покойната съпруга на Стефан Данаилов.

Ирен Кривошиева въртеше любов с най-обичания български актьор през 80-те години, след което излезе наяве, че Ирен не само е била изкушението на Стефан Данаилов, но е родила син от него. припомня Kliuki.bg.

[caption id="attachment_313587" align="alignright" width="300"]Ирен Кривошиева Ирен Кривошиева[/caption]

Владимир вече е голям мъж и можел сам да има мнение по въпросите на семейството, През последните месеци той е поддържал доста топли и близки взаимоотношения с Мария, което е малко странно. Най-странното обаче е, че може би е бил по-близък с нея, отколкото с баща си. Не е тайна, че Стефан Данаилов се разочарова много от сина си след влизането му във "ВИП Брадър", където го изложи тотално.

Ирен Кривошиева от край време показва по медиите известна ненавист към бившия си Ламбо. Миналата година демонстрира пред всички, че не съжалява актьора за болестта лимфом, която му откриха. Тя не му се обади нито веднъж след диагнозата. Сега пък не му съчувства и след голямата трагедия с Мария.