Антония Петрова и мъжът й Ивайло Батинков уж били канени на голям международен форум в Дубай, където се намират днес. С това се похвали самата Тоца, която отлетя с мъжО си за Емирството само броени дни след завръщането им от Малдивите.

Леле, че работни хора! Леле, че търсени и искани! Специална покана от форума да получат, брей... Голяма работа са верно, но само ако не си направиш труда да отвориш списъка с фирмите, които са участници в конференцията в Дубай и да видиш, че тяхната я няма. От България поканени са три фирми, но тази на Батинков и Тоца не е сред тях.

При все, че са отседнали в най-скъпия тамошен хотел и се фраскат с изискани ястия, питиета и прочие, двамата съпрузи е ясно, че са на фирмени разноски. Те просто са решили да си направят поредната почивка, но за пред НАП я замаскират като "служебен ангажимент".

Колкото до международния форум, то всеки има достъп до него, стига да си плати цената. Така че е далеч по-добре Тоцето да се кротне, да си пече з@дника на плажа и да признае, че за пореден път минават на разноски на фирмата си, а да не се бие у силикона в пазвата си колко работа са свършили, как съчетавали полезното с приятното и прочие простотии. Никой не ти вярва, Батинкова!

Източник: Crimesbg.com