Умственият и интелектуален капацитет на Нора Недкова отново лъсна с пълна сила. Плеймейтката не спира да се има за нещо, а всъщност постоянно показва, че е едно нищо.

Сега Нора е обидена на българите и не иска да живее в България. Като причина изтъква голямата завист, която среща у нас, защото постоянно й се подиграват и критикуват, че е повърхностна и простовата.

Интересно за какво може един нормален българин да завижда на Недкова. Едва ли една самоуважаваща се жена би си давала тялото под наем на застарели мъже, били те и богаташи. Така че завист може да срещне само от „кифли“ като нея, затова просто да смени средата на общуване, а не цялата държава.

В момента Мис Плеймейт 2017 има връзка точно с богат чичко, който я мъкне със себе си из цяла Европа. Той имал бизнеси навън, а тя го придружавала навсякъде.

Варненката даже не знае какви са бизнесите на мъжа до нея. Дали са законни или не, нея не я интересува. Важното е да се развява по чужбина и друг да плаща за това.

Нора не искала в България, но и България не иска жени като нея. Именно заради такива като нея моралните ценности напълно изчезнаха и младите момичета мислят само с кого да легнат, за да не работят. Това от своя страна развращава цялото общество и разбива цели семейства. Неслучайно разводите у нас са толкова много.

Източник: Crimesbg.net