Днес, навръх празника Голяма Богородица, Славея Сиракова кръсти дъщеря си Амили. Преди минути самата тя публикува няколко снимки от кръщенето, а за кръстница на малката е избрана сестра й - Виолета Сиракова.

Виолета дойде в храма, заедно с мъжа си, но за жалост, Славея не може да се похвали със същото. Както знаем, на нея изобщо не й върви с мъжете, а последната драма тя оповести публично в нета, защото избесня. Припомняме, че мъжът, за когото се сгоди само преди месеци на Бали, се оказа с различна сексуална ориентация.

"Долно и низко е да се правиш на такъв, какъвто не си, за да се впишеш в обществото и да даваш вид, че си един от многото. Ами не си", гневеше се Славея и с право. Е, ако с мъжете не й върви, поне засега, то тя е щастлива с малката Амили, чието име официално смени скоро след раждането, заради раздялата с бащата на бебето. Първоначално то бе кръстено Емили - на свекъра, но Славея го прекръсти.

Разбира се, Илиана Раева и Наско Сираков присъстваха на кръщенето, но направи впечатление, че Славея е качила само една снимка с тях, при това снимани отдалеч. Това може да се дължи на факта, че властната Илиана никога не одобрявала избраниците на Славея и ако продължи в същия дух, като нищо голямата й щерка няма да открие любовта. Разбира се, ние й желаем обратното. А малката Амили да е здрава и щастлива!

Източник: Crimesbg.com