В нелепа и дори конфузна ситуация изпадна Гергана Гунчева в ефира на Би Ти Ви днес. Като именичка, тя беше поканена да гостува в "Преди обед" и отиде в студиото с двете си деца. Знаем, че тя има двама сина, които са от бившия й вече мъж Петър Бакърджиев.

Гергана говореше за участието си като водеща във "Фермата" и благодари на Иван и Андрей, че са били постоянно до нея и са й помагали със съвети, защото не е лесно от спортен журналист да водиш риалити формат. Снимките често били и през нощта, а децата й се цупели не само затова, че често отсъства, но и затова, че хората по улиците постоянно ги спират и искат да се снимат с нея.

"Като бяхме при баба в Търговище, всички само ни спираха и викаха нещо... А сега и татко няма да бъде...", започна оживено да обяснява синът й, но Гергана видимо се изплаши и моментално го прекъсна. Малкият се сепна и спря да говори, а на нея почти й прималя.

Какво е щяло да издаде детето, не е ясно, но се усеща, че бившата миска е в смразени отношения с бившия си. А и коя на нейно място няма да бъде, след като той й слагаше рога на кило и накрая забремени поредната си любовница, докато още живееше с Гергана?!

Е, все пак Бакърджиев се грижи за синовете си, което пак е нещо...

Източник: Crimesbg.com