Не  лъчезарна и весела след като я поставиха главната роля в новогодишната програма Гала лъсна в ефир на 02.01. с кисела физиономия и във видимо  лошо настроение. Тя се е запознала с убийствените коментари на зрителите по свой адрес за забавното предаване „Гала вечер с Нова” . Не можа да скрие яда си и си го изкара на Елизабет Методиева. На която се падна да покаже какво се е случвало зад камера по време на снимките на новогодишната програма.

На Гала не й тръгна на добре 2024-та (Прецъфтялата водеща си изпусна нервите в „На кафе” след провала в новогодишната програма)

Иначе от медията бяха заложили на Валери  Божинов като ко водещ на блондинката. Само, че Божигол бе всичко друго, но не и забавен. Липсваха неговите култови  бисери, които публиката очакваше, но той бе само смешен и шоу не се получи.

На Гала не й тръгна на добре 2024-та (Прецъфтялата водеща си изпусна нервите в „На кафе” след провала в новогодишната програма) - Снимка 2

А Гала като централна водеща  се сдоби с доста подигравки. В репортажа на Елизабет, който излъчиха за зрителите се видя, че Софи Маринова, която превзе микрофона успя да надрънка много глупости. Подкрепяна в един глас от Коцето и Преслава. Константин бе заснет как не спира да се гаври с Божинов. Който се почувства неудобно от нелепите бъзици на чалгаря.

На Гала не й тръгна на добре 2024-та (Прецъфтялата водеща си изпусна нервите в „На кафе” след провала в новогодишната програма) - Снимка 3

На Гала обаче й стана неудобно да види отново провала си. Тя започна да не спазва сценария и думите на Методиева започнаха да увисват във въздуха. Елизабет се ядоса и се скара на шефката си: „Да си  вземам сценария и да си тръгвам!” . Всички забелязаха как Гала й скъса нервите.

Блондинката засече репортерката, че за сега няма намерения да я сменя, но ще се замисли по тоя въпрос. И добави, че тези звезди, за които споделя какви ли не мълви в „На кафе” са й приятели и е наясно какво се случва с тях, но няма да го каже защото се има за дискретна.

Източник: Вихрогон,бг