Елен Колева вече официално се води стара мома. Тя е на 38 г., не е омъжена и няма деца, което я праща в една доста неприятна графа.

Актрисата обаче не се отчайва и продължава да философства в социалните мрежи. Тя сподели цитат, по който се разбира, че се счита за добър човек. Той гласи, че чистата душа е най-важното нещо, което човек може да притежава и не бива животът да го направи подлец.

Интересното е, че звездата от „Шивачки“ пише за чисти души, когато тя самата има немалко грехове. На младини Елен беше изключително греховна, след като издържа дългогодишна връзка със Сашо Майонезата само заради парите му.

Колева не е доволна от факта, че я считат за стара мома, но тя не прави нищо, за да промени това. Все още е неомъжена, няма и сериозна връзка. Скача от мъж на мъж, а така дете трудно ще има, да не говорим за истинско семейство.

Истината е, че актрисата никога не е имала връзка с мъж, с когото може да създаде семейство. Мъжете около нея винаги са значително по-възрастни, които вече имат деца и от Елен искат само сексуални услуги. Така беше не само при Александър Найденов, но и при писателя Калин Терзийски.