Десислава Цонева си падаше по много по-възрастни мъже, но това беше, когато тя беше на 20-30 г. Сега е вече на 40 г. и един доста по-голям мъж от нея гони 60-те, което вече не я устройва. Затова съпругът й Явор Стефанов е все по-избягван от Деси.

Журналистката дори пропусна годишнината от сватбата им, тъй като предпочете компанията на приятелите си, които са на около нейната възраст.

В момента щерката на покойния Димитър Цонев се намира в Миникос, където купонясва здраво. По всяка вероятно по-млади мъже я „оправят“, но глупакът Явор й вярва безрезервно.

Що за жена ще остави мъжа си сам на годишнината от сватбата им?! Само такава, на която изобщо вече не й пука за него.

Според слуховете Деси се отвращавала от Явор, тъй като е с цели 19 години по-голям от нея. В началото това не й се струвало проблем, докато не навършил 59 г. и тялото му не започнало да увисва.

Деси винаги е била много сексуална. Тя дори във „ВИП Брадър“ не успя да издържи 2 месеца без секс. В самото начало на шоуто тя остави впечатление, че направи нещо в тоалетната с музиканта Алекс Сандър.

Цонева е признавала, че в миналото си е стигала чак до секс оргии. Нея това не я притеснява, защото е твърде разкрепостена.

Всичко това значи, че не би й трепнало окото да изневери на 60-годишен с 30-40-годишен. Разбира се, за брак Деси винаги би взела по-възрастния, който винаги трябва да е богаташ.

Източник: Crimesbg.com