На комика Любо Нейков дълго време няма да му бъде до смях след гафа пред жена му!

Актьорът Любо Нейков стана за резил на дърти години след като папараци го спипаха с млада любовница насред пъпа на столицата. Комикът от "Столичани в повече" изглеждаше в крайно приповдигнато настроение, но и как да бъде иначе, когато до него вървеше поне с 20 години по-млада и видимо засукана мацка.

По думите на доверени източници, точно тази красавица от близо два месеца мачка чаршафите на Любо Нейков, без съпругата му изобщо да подозира. Снимката, на която двамата бяха хванати в крачка, е правена привечер. Но въпреки това Любо Нейков очевидно пази дистанция от изгората си, за да не бъде заподозрян от случайните минувачи наоколо.

[caption id="attachment_337069" align="alignright" width="300"]Любо Нейков Любо Нейков оцапа пейзажа на дърти години[/caption]

След като медиите гръмнаха с новината за изневярата на актьора обаче, над любовта му с тъмнокосата красавица са надвиснали черни облаци. Защото съпругата на Любо Нейков разиграла страшна сцена - след като преодоляла първоначалния шок, разбира се.

"Любо си навлече огромна беля. Да си го кажем честно, беше на косъм от развод. Жена му побесня, но коя ли пък на нейно място би го приела нормално?! Не стига това, ами буквално го "набръчка" от скандали и обиди, че в критическата си възраст дъртакът започнал да се облизва на жени на годините на децата му", разказват близки до Любо Нейков, който се чуди какво да направи, за да умилостиви благоверната си.

[caption id="attachment_337070" align="aligncenter" width="280"]Ето ги хубавците насред пъпа на столицата Ето ги хубавците насред пъпа на столицата[/caption]

Припомняме, че само преди половин година близките на Любо Нейков бяха силно притеснени за здравето му, тъй като наднорменото тегло на актьора му донесе високо кръвно, лош холестерол и проблеми със сърцето.

И въпреки че се бе зарекъл да спазва строг хранителен режим, Любо Нейков така и не успя да се пребори с чревоугодничеството си. "Ето защо човекът си е хванал младо гадже - като не може да топи калории с диета, барем с оная работа да ги топи. Но язък - сгащиха го и сега, както се е видяло, пак ще отслабне - ама тоя път от ядове и зор", шушукат завзеците по форумите.