Примата Глория скоро ще чукне 50-така и явно е решила, че не може повече да губи времето си в предразсъдъци, нито какво щели да си кажат хората. Както знаем, тя вече разтръби за връзката си с доста по-младия от нея Добромир Добрев, а докато феновете се чудят пасват ли си двамата, или не, близки до Гло разкриха шокиращи неща за любовта й.

На дърти години изплиска: Глория угажда на младия Добромир за предпочитанията му в леглото! (виж още + НОВИ СНИМКИ)

Като например това, че Добромирчо не е само маниак по фитнеса, но и по нестандартните и доста разюздани ласки. Той си падал по нежности от типа на онзи филм с нюансите на сивото и дори обичал да връзва. Нещо, което се харесало и на Глория, колкото и странно да звучи.

"С него тя е като полудяла. Постоянно го хвали какъв е тигър в кревата и как, общо взето, го правят повече на други, нестандартни местенца, а не в леглото. Не можем да я познаем, тя никога не е била такава. Явно този здравата я разчупи, но дано не й се насити бързо и да си останат с това", коментират хора от близкото обкръжение на фолкаджийката.

На дърти години изплиска: Глория угажда на младия Добромир за предпочитанията му в леглото! (виж още + НОВИ СНИМКИ) - Снимка 2

Остава отворен въпросът как Симона Загорова приема новата афера на родителката си и дали смята, че Добромир е мъж за нея. Но в крайна сметка това си е животът на Глория и само тя може да решава кога, къде, с кого и колко.