На "дърти години" Есил Дюран съвсем започна да изплисква легена, коментират потребители и нейни последователи в мрежата. Чалга дивата, завършила джаз пеене, е от изпълнителките, които ревностно следят за визията си и няма да преувеличим, ако кажем, че буквално си е сменила лицето.

Към днешна дата Есил няма нищо естествено по себе си, но корекциите определено са я направили по-красива, отколкото е била на младини - тогава положението е било доста зле... Въпреки това Дюран не може да приеме спокойно факта, че остарява и на 54-годишна възраст си умира да се снима секси и като момиченце (каквото отдавна, уви... не е).

Тези дни пък напълно изкука и взе да обяснява как го прави с мъжа си Борис. Двамата имат дългогодишен брак и един син Хари, като семейството им винаги е било сплотено. Есил обаче стана леко смешна с това, което започна да "разяснява", сякаш хората падат от Марс и сефте чуват каква трябвало да бъде една жена.

"Аз съм и момиченце, но и гореща любовница на мъжа си, както и домакиня, а и кралица. Даже предимно съм кралица - това е жена с характер, която знае какво иска, знае си границите и не позволява на никой да я спира или ограничава", дудне ли дудне Дюран. А някои я избъзикаха с въпроса дали намеква, че мъжът й е под чехъл и тя го командва ли?!

Източник: Crimesbg.com