Ех, Гала, Гала... На фона на всички празноглави пластмасови бръмчалки, които денонощно ни заливат с разсъблечените си фотосчета, 55-годишната водеща реши да не остава по-назад.

За да се покаже още млада и гореща (най-вече за любимия си и по-млад Стефан Николов), тя прецени, че е много удачно да се снима без конец по себе си, посред зима и да се изтипоса в интернет. По-точно в ефир, защото кадрите бяха показани първо там, след което обаче заляха мрежата.

На дърти години Гала се прави на русалка: Снима се чистак г@ла! (потресе мрежата - СНИМКИ)

Явно Гала цели да предизвика възхищение към особата си и нескончаеми коментари на куцо и на сакато относно това колко е красива, пък колко е млада, пък какво перфектно тяло има... Но май повече предизвика обратния ефект.

Зрителите масово я разкритикуваха за поведението й, което, според тях, не подобава на сериозна зряла жена и телевизионен водещ с толкова стаж зад гърба си.

"То е ясно, че го правиш, за да седи Стефчо вързан до полата ти и да вика - леле, ква жена имам... Но той така или иначе ще седи, няма къде да ходи, освен ако не иска да обеднее рязко. Така че се дръж като адекватна за годините си жена и не резили дъщеря си, на която по й приляга да се чекне така", нахраниха я потребители.