Казано е, че кой каквото сам си направи... Така е и с Дани Петканов, който от известно време насам шокира с тотална промяна във визията си. Лудия репортер изглежда загрубял, унил, състарен дори, а близки до него коментират, че това се дължи на новата любов в живота на бившата му.

Знаем, че Алекс Богданска много страда след развода, който Даниел й поиска, но ето че се взе в ръце и срещна в пъти по-голям мъжкар от бившия си, а и много по-готин пич. Става дума за Мартин Иванов, който е млад, силен, доста богат и очевидно връзката му с манекенката става все по-сериозна.

Петканов се раздирал от яд и ревност, но не само заради Александра, а и заради сина им Габриел, който обожавал Мартин. И как да не го обожава, когато той се късал да го обгрижва и да го затрупва с подаръци...

Тъкмо с такива - пълни торби с играчки, бяха щракнати от папараци Алекс Богданска и Мартин Иванов в столицата. Явно той се е охарчил със стабилна сума за глезотии за малкия, които носеше като кавалер и постави в багажника на автомобила си, последен модел.

Двамата с Богданска вече съвсем приличат на семейни хора, така че като нищо на хоризонта може и да се задава точно това - сватба. А Дани си кукува сам и не може да случи на жена.

Източник: Crimesbg.com