Американската звезда Деми Мур стан световно известна  с ролите си в култови филми като „Призрак“, „Редник Джейн“, „Стриптийз“... Но пътят на актрисата  към славата никак  не беше лесен.

В суровия свят на шоубизнеса не е достатъчно да имаш изключителен талант. За да остане постоянно на повърхността, актьорът трябва буквално да се „поти“: да спортува ежедневно, да спазва правилна диета и да се грижи за външния си вид. А при жените летвата е поставена още по-високо. Следователно Деми Мур не беше изключение.

61-годишната актриса твърди, че никога не е била слаба - нямала късмет с генетиката. Момичето трябваше постоянно да се ограничава, за да остане във форма. След като се премести в Лос Анджелис и започна независим живот, младата звезда се изостави. Тя често ядеше бързи храни  и като цяло не водеше много здравословен начин на живот. Но желанието да стане популярна надделя. Всички режисьори казаха в един глас: стройни и красиви актриси играят във филми. Следователно Деми Мур просто нямаше избор. Тя не само започна активно да губи тегло, но също така се заинтересува от пластична хирургия: имаше операция на носа, операция на гърдите и други процедури. Самата звезда признава, че в младостта си просто се е изтощила от тренировки и глад. Стигна се дори до припадък на снимачната площадка.

След брака си с Брус Уилис и раждането на три деца, тя също трябваше бързо да влезе във форма. На въпрос на журналисти за идеалната й фигура, момичето отговори: цялата тайна е в специална „сурова“ диета. Деми Мур яде сушени плодове, семена, зеленчуци и плодове, билки и постно месо. Начинът на живот на популярната  звезда е обвит в тайни и клюки. Например в мрежата се разпространи мнение, че такава диета не само насърчава загубата на тегло, но и забавя процеса на стареене.

На 61г Деми Мур втрещи с изпито лице и тънки като клечки крака (Актрисата изглежда болнава – Снимки)

В момента актрисата твърди, че няма място за притеснение за нейното състояние. Тя реши веднъж завинаги да се откаже от изтощителните диети.Но на последните снимки Деми Мур изглежда още по-слаба.

На 61г Деми Мур втрещи с изпито лице и тънки като клечки крака (Актрисата изглежда болнава – Снимки) - Снимка 2

Звездата излезе на разходка из града в ежедневни дрехи: черна тениска с щампа, яке, маратонки и необичайна чанта. Прекомерната тънкост се разкрива от плътно прилепналия й клин. От бедрата на американската актриса не е останало нищо, да не говорим за хлътналите й бузи и тънкия врат. Да останеш стройна и млада на нейната възраст е огромна работа, но със сигурност не трябва да пренебрегваш здравето си в преследване на вечната красота.

Източник: wday.ru