Наталия Симеонова навърши 54 години миналата събота. Mнозина мислят, че цифрата би я депресирала, но това не е така.

"Получих толкова много цветя. Толкова са красиви, че цяла сутрин им правя видеа. Това е моята мания - подреждането, аранжировките", сподели Наталия в ефира на БНТ пред Георги Любенов.

"За мен годините са само цифра, да тя става все по-внушителна. Вчера станах на 54 години и се отнасям абсолютно спокойно към възрастта си. Когато си на екран всяка седмица, остаряваш по-неусетно, защото хората свикват с твоето остаряване.

Водещата мъдро заключи, че сигурно  разочарова част от почитателите си, когато я срещат по-неглиже, например на пазар. Тя казва, че е напълно естествена и с отнася спокойно към възрастта си. Финалните решения взима само със сърцето си и е много разумна и дисциплинирана.

Наталия подържа добри отношения с Денис Ризов. Тя казва, че отдавна му е простила изневярата.

„Денис е лек човек - не понася драмите и проблемите. И по някакъв начин ние сме изговорили нещата. По някакъв начин аз получих неговата молба за прошка”, разкрива още тя.

Наталия Симеонова е телевизионен журналист, майка, човек с активна гражданска позиция. Човек с голямо сърце, през което минават какви ли не разговори и емоции.

Източник: blitz.bg