Честити му 35 лазарника на Евгени Генчев! Пианистът и втори "Ерген" в държавата посрещна празника си любопитно за всички по две причини. Първо - той хукна по чукарите за два дни и второ - до него нямаше и помен от уж годеницата му и голяма любов Валерия Георгиева.

Двамата не се следват и в мрежите от известно време насам, а Вал дори не го поздрави за празника. Нещо повече - тя също беше в планина, но с кучетата си и с приятелки жени.

Генчев обиколи Стара планина и Рила, беше на рилските езера и призна, че не си чувства краката след близо 40 километра преход пеша, но си е струвало. "Не исках да събирам приятели на тежки софри и да ядем и пием до забрава. Исках нещо извън клишето, нещо, което ще ме накара да се почувствам наистина зареден и благодарен, че съм тук и че съм жив. И точно това се получи в крайна сметка, макар краката ми да са леш", смее се Евгени.

Негови близки разкриха, че той е бил в планината с колежката си и голяма приятелка Виктория Георгиева, с която работят заедно от доста време. Но мнозина са убедени, че покрай работата им, са се зародили и далеч по-интимни чувства, които засега държат само за себе си.

"Ще му дойде времето да го споделят и с останалите", смигват източниците.

Източник: Crimesbg.com