Дара Екимова не се намира в добра форма в последно време и това е повече от видно. Поп певицата прекара последните няколко дни в болница, което отвори много въпросителни около нея.

Мнозина от феновете й смятат, че тя е бременна и това е усложнило здравословното й състояние, след като се е разболяла от нещо, най-вероятно от някакъв вирус.

Дара изкара 5 дни на легло, а на една от снимките, които публикува, се вижда табела с надпис „Център за асистирана репродукция“. Всичко това навява на мисълта, че може да е заченала случайно.

Истината е, че младата Екимова има гадже от известно време, но нарочно го крие. Двамата най-вероятно водят див сексуален живот, предвид младостта си.

Щерката на покойния Дими от „Сленг“ започна с гаджетата още от 16-годишна. Говори се, че още преди 5 години е правила секс за първи път, а след това е сменила немалко гаджета.

Очевидно зад образа на добро и възпитано момиче се крие сексуална мръсница, която практикува много често плътските наслади.

Дали ще задържи бебето, ако е бременна, не се знае. Факт е обаче, че на 21 г. да родиш в днешно време е твърде рано, особено пък ако правиш кариера, какъвто е случаят с Дара Екимова.

Източник: Уикенд, Crimesbg.com