Детска радост - бенгалски огън, казват хората от време оно, само че днес въпросната детска радост вече се измерва в кубици. Кубици силикон. Да, да, поредната, която се похвали и показа нагледно какви ги е свършила, е 19-годишната Ивет Кочова, бъдещата снаха на Алисия.

Гаджето на 17-годишния Валери Божинов - младши, явно страдаше от комплекси, че е плоска и няма апетитни женски форми. Което е нормално, при все, че тя е твърде слабичка и крехка. Изглеждаше чудесно, но не - Иветчето тропна с крак, че иска цици и... ето ти цици.

Не е ясно кой е платил за тях, но едва ли е Алисия. Валерко пък няма откъде да извади сам толкова пари, така че вероятно финансирането е отпуснато от семейството на Кочова.

Трябва да признаем, че размерът на новата гръдна обиколка на девойката, е напълно нормален, тоест операцията е сполучлива и естетически издържана. Тя не е сложила огромни балкони, с които да прилича на треторазрядна магистралка, но въпреки това всички са на мнение, че й е твърде рано за подобен род интервенции.

"Та тя е съвсем младо момиче, още дете. Що за безумие е да си слагат тези боклуци на тази възраст?! Ами после какво ще правят?! Тези неща искат подмяна, ремонт... На 40 години ще е виснала, а над 50 не ни се мисли. Къде им е умът на родителите, пита се в задачата", коментират потребители в нета.

Източник: Crimesbg.com