Слави Трифонов никога не е водил Мартина Огнянова на това място, разкриха хората му!

Мъжете също са хора, макар че е много вероятно доста жени сериозно да поспорят по въпроса. Слави Трифонов не прави изключение и съответно нищо мъжко не му е чуждо. Особено, когато настъпи часът за т.нар. "мъжки времена".

Не, нямаме предвид, че Слави Трифонов го гони кризата на средната възраст и търси сгоден случай да кръшне на дългогодишната си приятелка Мартина Огнянова. Има обаче едно място, което си е само негово. Той винаги ходи там сам и никога досега не е завел балерината от "Магаданс". Това разкриха хора от "Шоуто на Слави".

[caption id="attachment_311876" align="alignright" width="300"]Да, Слави Трифонов никога не води Мартина със себе си в Източните Родопи. Там е неговият райски кът Да, Слави Трифонов никога не води Мартина със себе си в Източните Родопи. Там е неговият райски кът[/caption]

Тайнственото място всъщност е адски красиво и се намира в Източните Родопи. Казва се "Женда" и е едно от най-предпочитаните от ловците ловни стопанства у нас. Красива природа, спокойствие и едър дивеч - какво повече може да иска един авджия, пък бил той и Слави Трифонов?!

Слави Трифонов обожавал това местенце в Родопите, където стрелял редовно по муфлони. И не само стрелял, ами и ги нацелвал. Последният муфлон, който повалил, бил с дължина на рогата над 95 сантиметра, което според критериите в ловното стопанство, си било направо рекорд.

Явно Слави Трифонов е еднакво добър в улова на дивеча, както и в улова на жените, шегуват се музикантите от Ку-Ку бенд. Понякога на лов го придружавали Годжи или Гъмзата, но Мартина никога не била припарвала дотам, дори и да си седи само в хижата.

"Това са мъжки работи. На такива места жени не се допускат. Пък и дайте му малко отдих на човека, бе! Хубаво нещо са дамите, но хич не ти трябва да ги дуднат на главата и насред величието и спокойствието на планината", смеят се хора от екипа на "Шоуто на Слави", твърдо подкрепящи решенията на шефа си Слави Трифонов.