Бащиното наследство на Мария Грубешлиева-Муки било отнето за втори път

Единствената дъщеря на голямата комедийна актриса Стоянка Мутафова е смразила отношения си с полубрат си, който от години живее в Америка.

Муки се оплака, че брат й Божил присвоил всичките имоти, останали след смъртта на баща им Леонид Грубешлиев.Съпругата му го докарала до просешка тояга, а Муки отдавна е загубила надежда, че ще получи дял от бащиното имане. Заради което тя не може да прости на брат си.

„Аз съм му простила в сърцето, но мама не можеше да го направи. Защото ме лишиха от наследството напълно несправедливо“, заявила Муки.

Брат й живее в Ню Йорк, но няма свои деца. Отгледал детето на жена си, но вече са се разделени.

„Той преживя тежък развод, а жена му взе повечето имоти и го изигра така, както той мене“, казва щерката на голямата Стоянка Мутафова.

Конфликтът между Муки и единствения й жив роднина възникнал преди десетина години. Тъй като баща им прекарал последните си години при сина си в Америка, брат й Божил сложил ръка на всичките му имоти и спестявания, възлизащи на хиляди долара банки и влогове.

През годините тя на няколко пъти осъществявала връзка с брат си, но той така и не дал стотинка от богатството на баща им.

Мария Грубешлиева живее в наследствения апартамент от майка си в „Лозенец“. Има още едно жилище, което Мутафова купила, за да взимат наем. Муки разполагала и със спестяванията на покойната актриса, и живеела добре.

Източник: Ретро, Crimesbg.com