Щерката на покойната Стоянка Мутафова – Мария Грубешлиева, по-известна като Муки и полубрат й най-после са успели да оправят отношенията си.

 

Затоплянето помежду им било предшествано от дълъг телефонен разговор. Към днешна дата двамата намират път към себе си и в най-скоро време ще се съберат.

 

„Най-накрая и ние да започнем да си общуваме като роднини! Божил ми звънна от САЩ и доста си поговорихме. Той дори предложи да му гостувам един месец в Ню Йорк. Очаквам да ми изпрати и официална покана, за да мога да си изкарам виза.

 

Муки и брат й най-после се помириха

Ще летя за Щатите през август или септември. Сама ще си платя билета, въпреки че брат ми настоява той да ми покрие всички разходи”, споделя дъщерята на Стоянка Мутафова.

Тя не крие, че е изключително щастлива от факта, че двамата с брат й най-после са намерили пътя един към друг.

 

Божил Грубешлиев живее в САЩ от три десетилетия, където работи като университетски преподавател по пиано. Роден е през 1955-а, разведен е и няма наследници. Двамата с Муки имат общ баща – Леонид Грубешлиев, но са от различни майки. След развода си с Леонид, Стоянка Мутафова заживява с Нейчо Попов, когото определяше като „голямата си и най-истинска любов”. Той отгледал доведената Муки като своя родна дъщеря.

 

Докато Мария е отвъд океана за дома й в „Лозенец” и домашните й любимци, ще се грижи неин братовчед, който ще пристигне от Русе.

Източник: Уикенд