Меко казано странна снимка на Пиленцето от Монако - Нина се появи в мрежата и буквално я взриви от коментари. На фотото нашенката, чиято фикс идея е да бъде ВИП, ама не е, е плътно допряна до мъж на видимо солидна възраст и безумно наподобяващ на турския актьор, изиграл ролята на култовия Али Реза в "Листопад".

Не само физическата близост между двамата, а най-вече фактът, че са по халати, предизвика бума от шеги и подмятания в нета. Чичкото е шкембелия, на видима възраст над 75 години, че може и отгоре. Не е ясно кой е и какво общо има с Нинката.

Вариантите, според потребителите, са два. Единият, към който се насочиха доста по-малко хора е, че това е бащата на Пиленцето. А вторият - разбира се, че това е новият й любим, който да я добута до пътя на славата и богатството. Знаем, че горката драпа за тях.

Нина и мъжът й Боби - другото Пиленце, преди време обявиха, че са се разделили, а той дори излезе с няколко не ласкави коментари по неин адрес в мрежата. Някои предположиха, че това е поредният им опит да събудят медиен интерес, но знае ли се?! Като нищо Нинчето може да се е ориентирала към "истината" - стар, ама богат. Ще разберем тепърва.