Момчето, което блесна с таланта си в Х Фактор навремето, днес блесна и в мрежите - отново. Този път обаче не по хубав повод, а отношението към него е меко казано гавраджийско. Да, говорим за Кристиан Костов, който преди дни даде изявление, че е напуснал Русия, за да се скрие от военната мобилизация на Путин.

"Ако бях останал в Москва, със сигурност щяха да ме привикат. Радвам се много, че имам гражданство в България и съм си в София", чуруликаше Кристианчо, което първо разгневи, а после искрено разсмя стотици потребители.

Не е трудно да се сетиш от какъв род са коментарите, които вече пореден ден заливат нета по адрес на иначе талантливия Крис. Най-активни са мъжете, според които Костов е всичко друго, но не и представител на техния пол.

"Кой ще те мобилизира теб бе?! За какво им са на тях момиченца?! Милото то... Напика се и хукна да се крие у Софията, ама преди нямаше търпение да изприпка с малките си краченца в Русия, защото там му било добре за кариерата. Абе, моме, то и в армията ще вземе да ти хареса, знаеш ли какви каматни момци има там", попиляха от бъзици Кристиан.

Каква е била реакцията му, можем само да гадаем, защото той така или иначе, не е взел отношение спрямо вербалните атаки.