Все сме свикнали, че нашенските риалити формати са нагласени, но чак такова нещо не е било. След като стана ясно, че Мария Илиева пробутва семейна приятелка в предаването - става дума за Александра Борисова от Кюстендил, зрителите се разгневиха.

Да, момичето пее, но колко по-добре пеещи от нея нямаха шанс да изкласят напред, защото журито не се обърна. Мария обаче дори натисна бутона на Миро за Александра при все, че той така и не пожела да я одобри.

Мрежата кипи: Скандално видео с Мария Илиева разкри измамата в "Гласът на България"!

Оказа се, че момичето е ученичка на родителката на Мария и отколешна тяхна семейна приятелка. А сега в нета се разпространява и видео, на което едно към едно се вижда как Илиева е на свой концерт и на него представя своята любимка, като обявява, че прякорът й е Съни. Съни започва да пее народна песен, а после минава на Бионсе...

Добре, Борисова има глас, вярно е, но публиката е бясна, защото редица талантливи момичета и момчета бяха отсвирени от предаването, понеже не са нечии познати.

Дори чалга дивата Роксана скочи и директно оплю менторите, които отстраниха брат й и, по думите й, го "убили" с това си отношение. "Ще го запиша в американския формат, за да видите, че тук всичко е нагласено от банда некадърници", гневеше се Рокси.

Източник: Хотнюз.бг