Легендарната Ева Найденова е изхвърлена от музикалната формация

Съпругата на Гого Найденов не е поканена на предстоящия им голям концерт в Пловдив. Само четирима от „Тоника“ ще представляват известната група в Града на тепетата. Това са Милица, Ралица, Драгомир Димитров и Емил Василев.

Феновете на легендарната формация обаче се питат защо емблематичната Ева няма да пее с „Тоника“.

Не са малко на брой и тези последователи, които направо се възмущават в мрежата. Самата Ева обаче не е коментирала този скандал.

Вдовицата на големия Гого Найденов живее самотно в родния Айтос, далеч от прожекторите, суетата и интригите, само с шепа приятели. Тя помага на бездомните животни, като отдавна е захвърлила микрофона. Само че винаги е приевала да пее пред публика, на големи сцени.Серии трагедия белязаха съдбата на певицата. Преди девет години си отиде любимия й съпруг. Миналата година почина и майка й, която страдаше от тежка деменция. За нея Ева полагаше големи грижи.

„Гого ми липсва много, във всичко. Непрекъснато усещам присъствието му, усещала съм го и на сцената“, разкрива вдовицата му.

Неотдавна Ева се появи в „Капките“,  участваше в новогодишното шоу и по БНТ. Но бе нападната от своя бивша колежка от формацията, че не може да пее.Тогава нейни колежки, включително Тони Димитрова , скочиха в нейна защита. А от години формация „Тоника“ се раздира от интриги.  Ева Найденова живее трудно, като пенсионер, но не се оплаква.