Че Дарина Йотова е доста палава се знае от време оно

Надарената изпълнителка, която се вихри като жури в песенното шоу „България търси талант“, вероятно може да не мине под венчило с настоящия си годеник Ервин Иванов. С огромен пръстен с диамант лекаря от турски произход предложи брак на лудетината в чужбина. Оттогава Дара не е на себе си от радост и се хвали, че скоро ще бъде с бяла рокля.

Само че мечтаната сватба може да остане само и единствено в главата на певицата. Защото мръсна тайна от далечното й минало изплува наскоро. От снимка, която се разпространява в мрежата се вижда, че Дарина е била гадже на брата на убитата криптокралица Ружа Игнатова-Константин.

За намаханият младеж се шушука, че ще бъде един от участниците в новия сезон на къщата на Големия брат. На въпросното провокативно фото се вижда, че Константин е облечен стилно в сив костюм, а до него Дара го е прегърнала, нежно обвила ръка около врата му и го гледа влюбено.

На снимката варненката е на около 17-18 години и  по всичко изглежда, че двамата са имали страстна връзка.

Но заради снимката Ервин избеснял, доверяват източници. Преди той беше сгоден и за внучката на големия Тодор  Колев, актрисата Теодора Кулева, но развалиха годежа заради неговата ревност. След този шок вероятно същата съдба очаква и връзката му с ексцентричната Дара, подозират в мрежата.

Източник: Crimesbg.com