Бившата изгора на Георги Веселинов от гледаното "Женени от пръв поглед" разкри цялата истина за него!

Едва ли са много тези, които са предполагали, че "Женени от пръв поглед" ще предизвика такъв интерес, а участниците в него ще станат обект на огромно медийно внимание. Това обаче е факт, както е факт и разминаването в трите семейства - Антония и Атанас, Светлана и Стефан, и Гери и Георги.

Безспорно най-скандалната и противоречива двойка е тази на Гергана Капзамалова и Георги Веселинов. Разривът помежду им настъпи още по време на медения месец, а съжителството им в дома на софтуерния специалист се оказа пълен крах. Може би затова Гергана си вдигна чукалата и отпраши за Доминикана преди седмица - за да се скрие от пресата и клюките, поне докато "чудото" "Женени от пръв поглед" приключи.

[caption id="attachment_339410" align="alignright" width="300"]Женени от пръв поглед Георги от "Женени от пръв поглед" криел мрачната си тайна от жените[/caption]

Причината за провала на брака на Гери и Георги обаче ще се окаже по-сложна от очакваното. Досега сякаш превес взимаха предположенията, че Гергана Капзамалова е виновна за раздялата им, заради миналото си, прякора Гица Бърбъна, склонността към пиене и дори ромския произход, който й лепнаха.

Днес обаче бомбата избухна от разказа на бившото гадже на Георги Веселинов, която разкри цялата истина за него и причината за провалената им връзка. Оказа се, че компютърджията изобщо не е лесен за съжителство, а през последната година с приятелката си, превърнал дните й в ад.

"Радвам се за тази Гери. Успя да се отърве навреме от Жоро и трябва да е щастлива. Момиче с нейния характер нямаше да издържи господарския му нрав и непрестанно следене. Защото, ако щете вярвайте, но аз едно кафе с приятелка не можех да изпия спокойно - Георги беше навсякъде. Следеше ме постоянно от някакъв чудовищен пристъп на собственичество", разказва приятелката на Георги от "Женени от пръв поглед", която била във връзка с него близо две години.

Момичето, което настоява да бъде представено в медиите единствено с инициалите си А.В. твърди, че Георги Веселинов имал склонност към грубости в леглото и на няколко пъти стигал дотам, че й оставял болезнени синини. Сякаш някаква невидима сила се вселявала в него и го карала да бъде суров и дори жесток.

"Вече имам нов приятел и живота ми върви чудесно. А с Жоро дори на чай не бих се видяла повече", кълне се момичето.